1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 2013’de Bıraktığımız İz’ler…
2013’de Bıraktığımız İz’ler…

2013’de Bıraktığımız İz’ler…

2013’de Bıraktığımız İz’ler…

A+A-


Ali Yüksek 

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Bu sayımızda iz bıraktığımız yerleri, köyleri, yolları etkinlik ve faaliyetleri kısa bir hatırlatma ile turlayıp 2014’e merhaba diyeceğiz.

   Geçtiğimiz yılın ilk başlarında dağ havası almak için birkaç kez Kantara’ya tırmanıp arka taraftan İskele yönüne doğru rota çizmiştik.  Sık sık müzikli eğlenceli yemek yeme fırsatı bulduğumuz yerlerden biri de Karpaz yönündeki Yannagis Restaurant ile İskele boğazındaki Kemal’in Yeri’ydi... En sık uğradığımız yerlerden biri şüphesiz Garavolli Cafe/Restaurant olmuştur. Batıda ise Dillirga Restaurant da en çok gittiğimiz yerlerden biri oldu. Bağlıköy, Kaleburnu gibi en ücra köşelere bile birkaç kez tur düzenleme ve demiratlarımızı koşturma şansımız oldu.
Şüphesiz her gittiğimiz yerde sevgi ve ilgiyle karşılandık. Birçok yerden ziyaret teklifi almamız bunun en güzel kanıtı olsa gerek.

   2013 yılında düzenlediğimiz, Ozanköy (Corner House), Kilitkaya köyü (Garavolli Cafe-Restaurant), Lapta (Sempati Otel), Güzelyurt (Belediye Meydanı) ve en son Aralık ayında düzenlediğimiz Karşıyaka (Tolga’s Restaurant) motosiklet festivalleri, kategori, cc ve marka ayırımı olmaksızın tüm motorcuların katıldığı büyük organizasyonlarımız olmuştur.

   Bilindiği gibi, eğlence ve kültürel amaçlı büyük etkinliklerde müzik ve “En”ler yarışmaları gibi aktiviteler yer almakta ve çeşitli bölgelerden katılan motorcuların kaynaşması ile grup sürüşleri yaparak kamuoyunun dikkatini çekmek  ve bir şekilde farkındalık yaratmak amaçlarımız arasında olmuştur.
   Ayrıca bu gibi etkinliklere katılamayan motorcu arkadaşlarımız için *Her Pazar bir gezi* sayfamızda duyurusunu yaptığımız küçük gezilerimize de ilgi oldukça fazlaydı.

Tattoed band müzik grubu eşliğinde, Bikers Club’daki *Jawa Ali-Motorlu sanatsal çalışmalar* adlı Resim sergisi ile aynı gün kurulan H.O.G’un kutlaması, T&T Motors’un yerinin Karaoğlanoğlu’na taşınıp güzel bir açılışın yapılmış olması, Kaplıca köyünde tüm motorcuların katıldığı ve kazalarda kaybettiğimiz motorcu arkadaşlarımızın anısına düzenlediğimiz  “Anı turu” gibi etkinliklerin gerçekleşmiş olması diğer aktivitelerimiz arasında hafızalarda yerini almıştır.

Hiç arzu etmediğimiz halde maalesef birçok kazanın da yaşandığı 2013 yılı birkaç motorcu arkadaşımızı bizden ayırmış olsa da önümüzde, karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bu kültürü geliştirip yaygınlaştıracağımız kocaman yeni bir yıl var. Bu vesile ile aramızdan ebediyen ayrılan motorcu arkadaşlarımıza bir kez daha, Tanrıdan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

2014’ün hiçbir acının yaşanmayacağı, kazasız, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle,
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun.

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 140. Sayısı

Adres Kıbrıs 140. Sayısı