Trafik kazası; 2 yaralı

Geçtiğimiz Cumartesi,Haspolat ve Girne-Güzelyurt anayolunda meydana gelen iki ayrı kazada yaralanan Gabriel Peremeiyentei Soriwei ve Mehmet Dereci’nin Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden alınan bilgiye göre, durumlarının ağır olduğu ve halen yoğun

Lefkoşa-Gazimağusa ve Girne-Güzelyurt anayollarında önceki gün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir yaya bir de motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda Gazimağusa istikametine doğru MB 862 plakalı salon aracı ile dikkatsizce seyreden G.B (K-26), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi önlerinde, anayolu yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Gabriel Peremiyeentei Soriwei’ye (E-20) çarptı. Kaza sonucu ağır yaralanan yaya kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde gördüğü ilk yardım tedavisine müteakip yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı, araç sürücüsü ise tutuklandı.

Sürücü aranıyor
Girne-Güzelyurt anayolunda ise Güzelyurt istikametine doğru seyreden sürücüsü meçhul FN 346 plakalı araç, sürücüsünün dikkatsizce yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelen Mehmet Dereci (E-51) yönetimindeki MA 295 plakalı motosiklete çarptı.
Kaza sonucu ağır yaralanan Mehmet Dereci, kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde gördüğü ilkyardım tedavisine müteakip yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı. FN 346 plakalı araç sürücüsü aranıyor.

Mağusa’da hırsızlık
Bu arada, Gazimağusa'da önceki gün Ömer Ersöz’e ait iş yerinden gıda ve temizlik eşyaları çalan A.Y (E-34) ve U.G (E-30) zanlı olarak tutuklandı.

Fuhuşa teşvikten 5 kişi tutuklandı
Lapta'da faaliyet gösteren “Midnight” isimli gece kulübünde ise polis tarafından yapılan kontrollerde 5 kişinin “fuhşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç temin etmek” suçlarını işledikleri tespit edildi.
Söz konusu şahıslar suçüstü tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Kumar oynayan 7 kişi hakkında yasal işlem
Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Royal Casıno” ile Yeniboğaziçi'nde faaliyet gösteren “Salamis Bay Conti Hotel Casino” isimli kumarhanelerde polis tarafında yapılan kontrollerde kumarhane içerisine girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 7 kişi tespit edildi.
Konu şahıslar ve kumarhane sorumluları hakkında yasal işlem başlatıldı.
(TAK)

Haberler Haberleri