Sevenleri cami avlusuna sığmadı

Tenis oynarken fenalaşarak hayatını kaybeden BTHK Başkan Yardımcısı Sait Erkmen defnedildi

YENİDÜZEN (Özel)

Girne Belediyesi’ne ait tenis sahasında geçtiğimiz gece oyun oynarken aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren 43 yaşındaki Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) Başkan Yardımcısı Sait Erkmen, dün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Erkmen, Lefkoşa İsmail Safa Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi.
Beklenmedik bir anda hayatını kaybeden Erkmen’in cenaze törenine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra çalışma arkadaşları ve çok sayıda siyasetçi katıldı.  Erkmen’in sevenleri cami avlusuna sığmadı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Erkmen’in ani ölümü karşısında büyük üzüntü duyan ailesi ve sevenleri tören boyunca gözyaşı döktü.

Sait Erkmen kimdir?
29 Mart 1971 Lefkoşa’da doğdu. İlköğrenimini Atatürk İlkokulu’nda, Ortaöğrenimini Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda ve Lise öğrenimini Lefkoşa Türk Lisesi’nde tamamlayıp mezun oldu. 1995 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişikler bölümünden mezun oldu. Daha sonra İngiltere’ye giderek Bradford Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler üzerine Yüksek Lisans Eğitimini 1997 yılında tamamladı. 1997-1999 yıllarında askerlik görevini yaptı. 1999-2012 yılları arasında Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gosteren bir sirketin farklı bölümlerinde 13 yıl yönetici pozisyonunda çalıştı. 01 Mart 2012 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumunda Başkan Yardımcılığı görevine atandı.  Evli ve bir çocuk babası.

Haberler Haberleri