Lefkoşa’da tecavüz iddiası

Lefkoşa’da bir alışveriş merkezinin tuvaletinde Nisan 2021 tarihinde meydana gelen “On Altı yaşından Küçük Çocuğa Cinsel Tecavüz, Vahim Zarar, Çocuğun Cinsel istismar ve Cinsel Saldırı” suçları ile ilgili olarak bir kişi tutuklandı.

Lefkoşa’da bir alışveriş merkezinin tuvaletinde Nisan 2021 tarihinde meydana gelen “On Altı yaşından Küçük Çocuğa Cinsel Tecavüz, Vahim Zarar, Çocuğun Cinsel istismar ve Cinsel Saldırı” suçları ile ilgili olarak tutuklanan 17 yaşındaki zanlı M.U dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Lefkoşa’da Nöbetçi Mahkeme Yargıcı Gülay Uğur huzurunda gerçekleşen dünkü ilk tahkikat duruşması müşteki ve sanığın yaşlarının küçük olmasından ötürü kapalı oturum olarak gerçekleşti. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Alparslan Yavuz olayla ilgili bulguları aktardı. Yavuz zanlıya M.U’nun 14 Nisan 2021 tarihinde Lefkoşa'da meydana gelen “On Altı yaşından Küçük Çocuğa Cinsel Tecavüz, Vahim Zarar, Çocuğun Cinsel istismar ve Cinsel Saldırı” suçları yapıldığını söyledi.

Polis memuru Yavuz mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın yeni olduğunu zanlının vermiş olduğu ifadenin teyit ve tekzip edilmesi gerektiği ayrıca incelenmesi gereken kamera kayıtları olduğundan zanlının ilk etapta soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Uğur zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kamalı Haber

Haberler Haberleri