El-Senden CAS çalışanlarına destek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Genel Sekreteri Toprak Altay özelleştirmenin son “acı meyvesinin” CAS çalışanlarının işlerine son verilmesi olduğunu belirtti.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen)  Genel Sekreteri Toprak Altay özelleştirmenin son “acı meyvesinin” CAS çalışanlarının işlerine son verilmesi olduğunu belirtti.

Altay yaptığı yazılı açıklamada, El-Sen’in özelleştirme öneri, düşünce ve programlarının Kıbrıs Türk halkına ve özellikle çalışanlara “deli gömleği giydirmek” olduğunu yıllar önceden tespit ettiğini ve  direnişi ile kararlılığını gösterdiğini ifade etti.

Altay şöyle devam etti:

“Bugün de CAS çalışanları ile omuz omuzayız. Onları en iyi anlayanlardanız. Çünkü bizleri de sürekli olarak aynı araçla tehdit etme ve kapı önüne koyma uğraşlarını çok iyi biliyoruz.

,El-Sen özelleştirmeye, yani yoksulluğa, işsizliğe, özetle yok oluşa karşı her haklı direnişin yanında olacak ve mücadelesini meşru her yolla sürdürecektir. Meşruiyetin temelini de halkımızın vicdanı oluşturmaya devam edecektir.”

Haberler Haberleri