Önemli işbirliği

KANAL SİM ve KTEV işbirliği protokolü imzaladı

Kanal Sim ve Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı arasında, dün bir protokole imza konuldu.   Kanal Sim adına Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu, Eğitim Vakfı adına da Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özgü’nün imza koyduğu protokolle, her iki kurum arasında işbirliğinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

İmza öncesi konuşan Mustafa Özgü, “KTEV’in verdiği hizmetleri halkımıza daha rahat aktarabilmek için Kanal Sim ile böyle bir protokol imzalıyoruz. Vakfın kültürel ve sanatsal etkinlikleri var ve bunlardan biri de yaklaşık 1 ay önce “Abim Deniz” kitabının tanıtım gecesinde Kanal Sim ile ortaklaşa yapılan işbirliği protokolü idi” dedi.  Özgü, Kanal Sim’in ülkemizde en çok izlenen kanallardan biri olduğunu ve Kıbrıs Türkünün toplumsal olaylara duyarlılığını halkımıza yansıttığını da söyleyerek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Sami Özuslu da konuşmasında, “Biz kanal olarak ülkemizin hem tarihine hem kültürüne sahip çıkma bakımından gösterilen hizmetlere destek çıkmaya hep destek çıktık, çıkmaya da devam ediyoruz” dedi. Özuslu, “Eğitim Vakfı’nı yıllardır ilgiyle ve destek vererek takip ediyoruz, çalışmalarını ve eğitime verdiği katkıları anlamlı ve değerli buluyoruz” şeklinde konuştu.  Kanal Sim Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu, Eğitim Vakfı’nın öğrencilere verdiği burslardan da söz ederek vakıf olmanın gereğini bu şekilde yerine getirdiğini söyledi.  İmzalanan bu protokolle Kanal Sim’in vereceği medya desteği ile Eğitim Vakfı’nın çalışmalarının daha iyi algılanması ve vakıfa daha çok desteğin gelmesinde yararı olacağını söyleyen Özuslu, sözlerine son verirken bütün halkımızın Eğitim Vakfı’na olabildiğince katkı yapmasını, yapılan katkının doğru işlerde harcanacağından emin olmasını söyledi ve tekrardan hayırlı olmasını diledi. YD

Haberler Haberleri