Girne, Cenker Kaya’ya ağlıyor

Girne’de uzun yıllar spor camiasına da hizmet etmiş beden eğitimi öğretmeni Cenker Kaya’nın genç yaşta ölümü büyük üzüntü yarattı.

Girne’de uzun yıllar spor camiasına da hizmet etmiş beden eğitimi öğretmeni Cenker Kaya’nın genç yaşta ölümü büyük üzüntü yarattı.

Aslen Limasollu, uzun yıllar Doğan Türk Birliği forması altında futbol oynayan ve antrenörlük yapan Cenker Kaya, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Cenker Kaya’nın ölümü ailesi tarafından açıklandı.

Hastalığı süresince eşi sürekli olarak Cenker Kaya'nın yanında yer aldı.

Doğan Türk Birliği baş sağlığı mesajı yayınladı

Doğan Türk Birliği’nden yayınlanan başsağlığı mesajı şöyle:

“Kulübümüzde yıllarca futbol oynamış , genç takımlar antrenörlüğü yapmış Cenker Kaya, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Başta ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.”

Çetinkaya Spor Kulübü tarafından da Cenker Kaya için şu mesaj paylaşıldı:

“Ülkemiz futboluna kattığı değerlerle bilinen eski futbolcumuz Özer KAYA'nın abisi Cenker KAYA'nın vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Camiamız adına Allah'tan rahmet diler, ailesine sabırlar dileriz.”

Cenker Kaya’nın vefatı üzerine Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nden de taziye mesajı yayınlandı.

Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Ülkemiz futboluna adını altın harflerle yazdıran unutulmaz 10 numaramız Cenker Kaya'nın vefatını üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyoruz. Başta ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun! Cenazesi yarın saat 11.00’de Lefkoşa Kabristanlığında defnedilecektir. Camiamıza üzüntü ile duyurulur” dendi.

Haberler Haberleri