“Epik Kırmızı Başlıklı Kız" Değirmenlikte sahne alacak

Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi tiyatro sahnesi ile halkla buluşacak...

Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal 'ın bölgeye kazandırdığı Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi tiyatro sahnesi ile halkla buluşacak...

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu oyuncusu ve Dramaturg Cem Aykut ile birlikte, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde başlatılan “TİYATRO KULÜBÜ” perdelerini izleyicilere açıyor.

Yaklaşık 9 aydan beridir çocuklarla birlikte sahneye hazırlanan “TİYATRO KULÜBÜ”, 26 Mayıs Cuma ve 27 Mayıs Cumartesi gecesi saat 20:00'da “Epik Kırmızı Başlıklı Kız” oyunu ile Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nnin sahnesinde oynanacak.

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, hayatın aynası olan tiyatro ile çocuklarımızın aydınlandıklarını belirtirken, tüm aileleri, basını ve halkımızı oyunu izlemeye davet etti. Işısal, 24 çocuğumuzun Cem Aykut ile birlikte, yeniden ve tamamen kendi hayal güçleriyle yazarak hazırlandığı “Epik Kırmızı Başlıklı Kız” oyununun 2 gece oynanacağını belirtirken, başta Cem Aykut olmak üzere, oyunu yeniden yaratan çocukları tebrik etti.

 

 

Kültür & Sanat Haberleri