BARIŞ ZİNCİRİ'NE DEVAM

Kıbrıs'ın ortak geleceği için kenetlenen UniteCyprusNow  grubu yeniden Ledra/Lokmacı barikatında buluştu,

Kıbrıs'ın ortak geleceği için kenetlenen UniteCyprusNow  grubu yeniden Ledra/Lokmacı barikatında buluştu, bir kez daha insan zinciri oluşturdu, liderlere "Birleşik Kıbrıs için sonuç alınız" mesajı verdi.

Lefkoşa'daki ara bölgede haftalardır bir araya gelen barışseverler; şarkıları, oyunları, dansları ve Kıbrıs'ın ortak geleceğine adanmış yürekleri ile sıcağa aldırmadı, yine eylemlerini yaptı.

Ledra ve Lokmacı barikatlarının birleşme noktasında buluşan Kıbrıslı yurtseverlere Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman da katılarak destek verdi.

CTP ilçe başkanları, genel sekreter Erdoğan Sorakın, milletvekilleri Doğuş Derya ve Birikim Özgür'ün yer aldığı grup, bir süre eylemcilerle sohbet etti.

Şarkılar, davullar, düdük sesleri, oyunlar arasında çok dilli barış mesajları verilen eylemde, yine uzun bir insan zinciri oluşturuldu.

📷

Kıbrıs’ın ortak geleceği için el ele

Kıbrıs'ın ortak geleceği için kenetlenen UniteCyprusNow grubu yeniden Ledra/Lokmacı barikatında buluştu, bir kez daha insan zinciri oluşturdu, liderlere "Birleşik Kıbrıs için sonuç alınız" mesajı verdi.

Özel Haber Haberleri