1 MAYIS’TA KANAL SİM FARKI

İşçi Bayramı’nda Kanal SİM yine çok farklı… Özel röportajlar, belgeseller, işçi filmleri, konserler gün boyunca ekrana gelecek…

UNITED Medya Grubu’na bağlı Kanal SİM, SİM FM ve Yenidüzen emekçileri her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs’ta çalışmayacak…

‘Kıbrıs’ın Çok Taraflı Haber Kanalı’ sloganıyla yayınlarını sürdüren Kanal SİM, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda bu yıl da özel bir yayın akışı ile fark yaratacak.

Kanal SİM’de 1 Mayıs’ta gün boyu özel röportajlar, eski 1 Mayıs mitinglerinden görüntüler, İşçi filmleri, belgeseller ve konserler yayınlanacak. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayacak 1 Mayıs özel yayını, 2 Mayıs sabahına kadar aralıksız devam edecek.

UNITED Medya Grubu’na bağlı Kanal SİM, SİM FM ve Yenidüzen çalışanları her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çalışmayacak. Bu nedenle Kanal SİM’de ve SİM FM’de canlı yayın olmayacak. 1 Mayıs özel yayını otomasyonla yapılacak.

‘Toplu sözleşmeli tek özel medya kuruluşu’ olma özelliği de taşıyan ve Dev-İş’te örgütlü UNITED Medya çalışanları bu yıl da İşçi Bayramı’nda ara bölgedeki Taksim Sahası’nda düzenlenecek mitingde yerini alacak.

Kültür & Sanat Haberleri