Yurdaer Garip aday olmayacak

Erken genel kurul kararı aldıklarını söyleyen Yurdaer Garip, buna rağmen araya giren erken genel seçimler dolayısı ile genel kurulu yapamadıklarını belirtti

 

Erken genel kurul kararı aldıklarını söyleyen Yurdaer Garip, buna rağmen araya giren erken genel seçimler dolayısı ile genel kurulu yapamadıklarını belirtti
Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Yurdaer Garip genel kurul ile ilgili bilgiler verdi.Yurdaer Garip 2011 yılı Şubat Ayında yapılan genel kurul ile 3 yıllığına bu göreve geldiklerini ve Şubat 2014’te görevlerinin sona ereceğini söyledi. Garip göreve geldikten sonra tüzükte birçok değişiklik yaptıklarını bu değişiklerden birisinin de genel kurulların 2 yılda bir yapılması ile olduğunu sözlerine ekledi.
Kulüpler Birliği Başkanı yeniden yapılacak genel kurulda aday olma niyetinin bulunmadığını belirterek, yönetim olarak erken genel kurul kararı aldıklarını ancak bunu araya giren milletvekilliği erken genel seçimleri nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi. Yurdaer Garip şu anda yaptıkları çalıştayda alınan kararların hayata geçirilebilmesi nedeniyle çalışmalarına devam ettiklerini ve bunu tamamladıktan sonra Şubat ayından önce erken genel kurulu da yapacakları bilgisini verdi.

Spor Haberleri