Yiğitcan Spor Dairesi’ni ziyaret etti

Ülke atletizminin zirvede ismi Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ederek kendisine son dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Ülke atletizminin zirvede ismi Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ederek kendisine son dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Hekimoğlu ziyarette yaptığı konuşmada bu sezon oldukça yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalara devam ettiklerini ve bunun sonucunda da iyi derecelere imza attıklarını söyledi. Bu başarıların devamını getirmek amacı içerisinde olduğunu belirten Hekimoğlu katkılarından dolayı Cahitoğlu’na teşekkür etti.

Rekor denemesi olacak
Rekortmen atletin antrenörü Celal Keleş de çalışmalarının karşılığını bu yıl girdikleri yarışlarda aldıklarını vurguladı. Hedeflerinin Rio Olimpiyatları olduğunu belirten Keleş bunun için çalışmalarını sürdüreceklerini ve önümüzdeki ay Yiğitcan’ın 200 metrede bir rekor denemesi olacağını ifade etti ve Cahitoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Cahitoğlu: “Gurur duyuyoruz”
Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ise yaptığı konuşmada Yiğitcan’ın elde ettiği başarılı sonuçları yakından takip ettiklerini ve gelen her başarı ile birlikte kendisi ile büyük gurur duyduklarını söyledi. Cahitoğlu konuşmasında ayrıca bu yıl ilk kez olarak elit düzeydeki sporcular için spor fonu içerisinde 200 bin Türk Lirası tutarında ayrı bir kalem oluşturulduğuna dikkat çekerek, bu kalemden bu sporculara gerek kamp yapmaları konusunda, gerekse katkı olarak yardımda bulunduklarını ifade etti.
Cahitoğlu, konuşmasının sonunda Yiğitcan’ın daha birçok büyük başarılara imza atacağına inancının tam olduğunu belirterek, ülkemizden bir atletin Rio Olimpiyatları’nda yarışmasının kendileri için çok büyük bir gurur kaynağı olacağını söyledi.
Ziyarette Atletizm Federasyonu eski yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Eğitmen de hazır bulundu.

Spor Haberleri