YDÜ çok farklı: 103-23

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi’nde yer alan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ilk karşılaşmasında Harran Üniversitesi’ni 80 sayı farkla yendi

YENİDÜZEN Spor Servisi

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi’nde yer alan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), yer aldığı B Grubu’nda sezonun ilk karşılaşmasını Harran Üniversitesi ile oynadı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen YDÜ, rakibini 80 sayı farkla 103 – 23’lük skorla mağlup ederek sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Maça hızlı başlayan taraf Harran Üniversitesi olsa da ilk periyodun 5’inci dakikası geride kaldığında YDÜ 12-10’luk skorla üstünlüğü ele geçirdi. İlk periyodu 22-10 ile geçen YDÜ, ikinci periyodun 5 dakikalık bölümünde farklı 20 sayıya taşıdı ve bu periyodu 52-15 üstünlükle tamamladı. Karşılaşmanın üçüncü ve son periyodunda da rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen YDÜ, karşılaşmayı 80 sayı farkla 103-23 ile kazanarak sezona farklı bir galibiyetle başlamanın sevinci yaşadı.

YDÜ’nün ikinci hafta maçı yok
Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda yer alan YDÜ, 9 takımlı grubunda ikinci haftayı bay geçecek. Ligin üçüncü haftasında ise kendi yeri olan NEU RA 25 Spor Salonu’nda Mersin Üniversitesi Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Spor Haberleri