Yaşınses’in ardından, şimdi de Traore

Yeni Amasyaspor Mustafa Yaşınses’in ardından Bağcıllı Moussa Traore’yi de kadroya katıyor

 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’ın geçen sezonun devre arasında Cizrespor’dan kadrosuna kattığı Moussa Traore de Mustafa Yaşınses’in transfer olduğu Yeni Amasyaspor yolunda. Fildişi Sahilli yıldızı kadroya katma planları yapan Amasya temsilcisi hücum hattına büyük bir güç katma düşüncesinde.

Traore de sıcak bakıyor

Devre arasında transfer olduğu Bostancı Bağcıl’da iyi işler yapan ve güçlü fiziğiyle rakip savunmalara zor anlar yaşatan Moussa Traore takımını ligde tutan oyunculardan biri olmuştu. Traore’nin gelmesiyle birlikte takımın golcüsü Bostan Amani’nin de performansı artmıştı. Yeni Amasyaspor’un Türkiye Ligi tecrübesi de bulunan ve Türkçe de bilen Fildişi Sahilli oyuncuyu renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf ettiği ve önümüzdeki günlerde oyuncuyla görüşüp transferi resmileştirmenin yollarını aradığı öğrenildi. Moussa Traore’nin de Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı ve fiyatta anlaşması halinde “Şehzadeler”e imza atabileceği konuşuluyor. Yeni sezonda TFF 3.Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen yeşil beyazlıların Traore’nin yanı sıra Kıbrıs’ta forma giyen farklı oyuncuları da yakın takibe aldığı öğrenildi.

Taraftarlar mutlu

Öte yandan geçtiğimiz gün prensip anlaşmasına varılan Mustafa Yaşınses transferi şehirde büyük bir heyecan yarattı. Geçtiğimiz sezon Kastamonuspor’u TFF 3.Lig’e taşıyan oyuncular arasında yer alan Mustafa Yaşınses transferi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Taraftarların çok iyi bir oyuncu transfer ettikleri yönündeki yorumlarının yanı sıra “Şehzadeler Şehri” olarak bilinen Yeni Amasya taraftarı Mustafa Yaşınses’e şimdiden “Şehzade Mustafa” lakabını taktı. Oynadığı oyunla geçen sezon BAL Ligi’nde ismini duyurmayı başaran Yaşınses transferinin iyi bir hamle olduğunu vurgulayan Amasya taraftarları takımın 3.Lig’e yükselmek için bu tür oyuncuları kadrosuna katması gerektiği fikrinde birleşti.

Spor Haberleri