UBP adayları Güzelyurtta tanıtıldı

Küçük, “Zafer UBP'nin olacak” dedi.

Toplantıya, UBP İlçesi Güzelyurt Milletvekilleri, UBP Güzelyurt İlçesi Milletvekili Adayları, UBP Güzelyurt İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Tanıtım töreni, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın açılış konuşması ve adayları takdimi ile başladı.

UBP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan İrsen Küçük etkinlikte yaptığı konuşmada, CTP-BG ve DP'nin yaptıkları hatalar nedeniyle bir daha iktidar yüzü görmeyeceğini iddia etti. Küçük, “Zafer UBP'nin olacak” dedi.

Küçük, “28 Temmuz’da yapılacak erken genel seçimlerde mühür şart, mühürsüz hiçbir parti iktidar olamayacak. UBP’nin amblemi güneşin altına vuracağınız mühürle bize yeniden görev vereceğinize inanıyoruz. Bunun için de halkımızdan yeniden onay istiyoruz” dedi.

KKTC'yi yaşatma kararlılığında olduklarını söyleyen Küçük, “UBP KKTC’nin kurucusudur. Biz kurduğumuz devleti, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte ilelebet yaşatma kararlılığındayız. Yıllardır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gerçeğini anlatmaya ve KKTC’nin bir şaka olsun diye kurulmadığını belirtmeye çalışmamıza rağmen maalesef CTP’de bunu anlayacak kadro henüz göremedim” dedi.

Küçük, şeffaflıktan bahseden bu geçici hükümetin daha ilk ay maaşları ödemede zorluk çektiğini belirterek, “Niye bu gecikme oldu? Bu gecikme nasıl giderildi? Neyin taahhüdü altına girdiler?” diye sordu.

(tak)

Siyaset Haberleri