Türk Ocağı kupasına kavuştu

A2 Ligleri’nde 25. hafta heyecanı geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla sona erdi

Eren ŞİŞİK

A2 Ligleri’nde 25.hafta heyecanı geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Süper Lig’de averajla liderlik koltuğunda oturan Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya’yı mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı yeşilliler önümüzdeki hafta Mormenekşe’yi mağlup etmesi halinde şampiyon olacak.

Birinci Lig’de fırtına gibi esen Türk Ocağı, Esentepe ile berabere kaldı. Girne temsilcisi maç sonunda kupasını büyük bir coşku ile kaldırırken, futbolcuların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İkinci Lig’de lider Denizli, Dipkarpaz’ı 5-1 mağlup ederek son haftaya avantajlı bir skorla girerken, mavi beyazlılar son maçını kazanması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

MTG kazanırsa şampiyon
A2 Süper Lig’de 25. hafta oynanan müsabakalarda lider Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya’yı 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürürken, liderle aynı puana sahip Yenicami ise Cihangir’i 1-0 mağlup ederek takibini sürdürdü. Hamitköy takımı Yalova karşısından 5-0 galip ayrılırken, Doğan Türk Birliği de Mormenekşe’yi 9-0’la geçti. Ligde Lefke ile Serdarlı arasındaki maç 0-0 berabere tamamlanırken, Küçük Kaymaklı, Yeniboğaziçi’ni 9-0 mağlup etti. Gençlik Gücü ile Bostancı Bağcıl arasındaki karşılaşmayı da Gençlik Gücü 4-2 kazandı.

Gönyeli çıldırmış olmalı
A2 Birinci Lig’de Cumartesi gün oynanan müsabakalarda Türk Ocağı ile Esentepe 2-2 berabere kalırken, Lapta, Düzkaya’yı 8-0 mağlup etti. Ligde Pazar gün oynanan maçlarda Dumlupınar, Değirmenlik’i 2-0’la geçerken, Baf Ülkü Yurdu, Göçmenköy’ü 4-2 mağlup etmeyi başardı. Gençler Birliği, Ozanköy karşısında 1-0 galip gelirken, Gönyeli, Akıncılar’ı 21-0 mağlup ederek inanılmaz bir galibiyet elde etti. Türkmenköy ile Binatlı arasındaki maç ise oynanmadı.

Denizli bitiriyor
A2 İkinci Lig’de Cumartesi gün oynanan maçlarda Geçitkale, Çayönü’nü 5-0 mağlup ederken, lider Denizli, Dipkarpaz’ı 5-1 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Zümrütköy ise Mehmetçik’i 5-2 mağlup etmeyi başardı. Ligde Pazar gün oynanan karşılaşmalarda Çanakkale, Gaziköy’ü 1-0 mağlup ederken, Karşıyaka, Ortaköy karşısında 3-2 galip ayrıldı. Girne Halk Evi, Vadili karşısında 4-0 galip gelerek şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Görneç ise Tatlısu karşısında sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Spor Haberleri