MTG’nin tırmanışı devam ediyor: 2-0

Sarı yeşilliler bu üç puanla, bu hafta da play-out grubunun üstünde kalmayı başardı.

 

Kaya EMİROĞLU

Mağusa Türk Gücü zor geçmeye aday maçı Yasin Kurt ve Hasan Göray’ın golleriyle kazanarak tırmanışını devam ettirdi. Sarı yeşilliler bu üç puanla, bu hafta da play-out grubunun üstünde kalmayı başardı.
DTB ise rakip üzerinde çok fazla baskı kuramadığı ve haftaya oynayacağı kupa çeyrek final maçını da düşündüğü maçı iki farklı kaybetti. Ancak bu mağlubiyetle sıralamada dördüncü sıraya geriledi.

Önemli anlar
9’uncu dakikada Nurettin’in kullandığı serbest atışta direkt kaleye gönderdiği topu Ozan tokatladı. Top üst direkten döndü.
12’inci dakikada Uğur’un kullandığı köşe vuruşunda Erol yakın mesafeden kafayı vurdu. Ozan son anda dokundu ve top üstten kornere gitti.
28’inci dakikada Salih Güvensoy ceza alanına girerken sert vurdu. Top üstten az farkla dışarı gitti.
34’üncü dakikada Nurettin topla hareketlendi. Pasında Yasin Kurt ceza alanı içerisinde rakibinden sıyrıldı. Kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yerden vuruşunda top köşeden ağlara gitti: 1-0
36’ncı dakikada Makusa savunmanın gerisinde topla hareketlendi. Ali Duvarcı çıkarak müdahale etti. Seken topu yine Ali Duvarcı yatarak kontrol etti.
43’üncü dakikada Hakan Uluçağ ceza yayı üzerinde plase vuruş yaptı. Top yandan az farkla dışarı gitti.
45’inci dakikada Emin’in ara pasında Kenan ceza alanına girerken vurdu. Top yandan az farkla dışarı gitti.
51’inci dakikada Uğur topla hareketlendi. Ortasında arka kale direğinde kafayı Yasin vurdu. Top üstten az farkla dışarı gitti.
76’ncı dakikada Emre Özsin topla hareketlendi. Ceza alanına girerken sert vurdu. Ozan uçarak topu kornere tokatladı.
90+2’nci dakikada Sami Ergazi topla kale çizgisine kadar indi. Yerden ortasında kale alanı içerisinde Hasan Göray dokundu ve takımını iki farklı skora taşıdı: 2-0

 Fotoğraf: Süleyman REBGE

Spor Haberleri