Maraş şampiyon

Maraş Gençlik Spor Kulübü Takımı şampiyon olarak yeniden İkinci Lig’e dönüşünü kutluyor

Kaya Emiroğlu

Yükselme Birinci Lig’de geçtiğimiz haftasonu aldığı galibiyetle bitime dört hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Maraş Gençlik Spor Kulübü Takımı şampiyon olarak yeniden İkinci Lig’e dönüşünü kutluyor. Yükselme Birinci Lig Üçüncü Grup’ta sezon başından beri Teknik Direktör Mehmet Göçer yönetiminde oldukça başarılı bir performans gösteren kırmızı beyazlı ekip, aynı zamanda ligin tek namağlup ekibi olma özelliğini de taşıyor. Teknik Direktör Mehmet Göçer, sezon başı hedef koyarak başladıkları ligde mutlu sona ulaştıklarını ve bu başarıyı camiaya yaşattıkları için gururlu olduklarını vurguladı.

Göçer “Sezonu erken başlattık”
Sezona erken başladıklarını, buradaki amacın da takımın durumunu daha iyi görmek olduğunu belirten Göçer, şampiyonluk serüvenini şu şekilde anlattı:
“Geçen yıl küme düşen bir takımdık. Sezonu erken açmayı istedim. Böylece takımın durumunu daha erken görebilme fırsatı yakaladım. Dar bir kadromuz vardı. Sıkıntılar vardı. Ancak yönetimle birlikte hedef koyarak yani yeniden İkinci Lig’e yükselmeyi hedef göstererek çalışmalara başladık. Eylül sonu sezonu açtık. Haftada beş idmanla çalıştık. Dört hazırlık maçı yaptık. Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Çok çalıştılar. Ayrıca her an yanımızda olan yönetici arkadaşımız Mustafa Bekar’a da teşekkür ederim.”

“Kadro ağırlıklı olarak altyapıdan”
Takım kadrosunun ağırlıklı olarak altyapı ya da bölgeden olmasına özen gösterdiğini belirten Göçer, bu şekilde birlikteliği daha iyiye getirmeye çalıştıklarını ve bunda da başarıya ulaştıklarını kaydetti. Sayılarının sezon başında 33-34’e kadar çıktığını da kaydeden Göçer, “Futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Önemli bir başarıya imza attılar” şeklinde konuştu.

Ali Ceylan’ın vefatı
Takım altyapısından yetişen başarılı futbolcu Ali Ceylan’ın vefatının kendilerini ve özellikle futbolcularını çok fazla etkilediğini hatırlatan Göçer, takımın kendi kendine söz vererek şampiyonluğa Ali Ceylan için, ona hediye etmek için ulaşmak gayretini ortaya koyduklarını söyledi.
Bugüne kadar oynadıkları 14 maçta 12 galibiyet aldıklarını, sahalarındaki yedi maçta puan kaybı yaşamadıklarını, 36 golle en fazla gol atan, 6 golle kalesinde en az gol gören ve namağlup takım olduklarını kaydeden Göçer, bu başarıya her maça aynı ciddiyetle hazırlanarak ulaştıklarını vurguladı. Amaçlarının aynı ciddiyetle kalan dört maçlarını da kaybetmemek ve ligi namağlup tamamlamak olduğunun altını çizen Göçer, hedeflerinin bu başarıyı daha da ileriye taşımak olduğunu belirtti.

Paşaköy maçında şölen
Önümüzdeki pazar günü oynayacakları Paşaköy maçında Mağusa Harika Stadı’nda bir şölen yapmayı arzuladıklarını ifade eden Göçer, tüm Mağusa halkını ve taraftarlarını maça davet etti. Maç sonunda kupa töreninin yapılacağını da hatırlatan Göçer, şampiyonluğun tüm camiaya hayırlı olmasını diledi.

Spor Haberleri