Küçükler voleybol şöleninde buluştu

“Minik Eller Voleybol Şenliği” dün Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Necmi Belge

Voleybol Federasyonu’nun katkılarıyla, eski milli voleybolculardan Kemal Moral’ın organize ettiği ve voleybol alyapısına yıllardır emek veren voleybol antrenörleri Serpil Kayalp, Mahmut Yaman ile Erdinç Serdahoğlu’nun destek verdiği “Minik Eller Voleybol Şenliği” dün Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.
Yaşları 7 ile 14 arasında değişen yaklaşık 100 minik ve yıldız voleybolcunun katıldığı ve adeta muhteşem bir voleybol şölenine dönüşen etkinliği aileler de ilgi ile izledi.
Şölen sonunda Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ile şölene katkı koyan yetkililer tüm katılımcılara katılım belgesi verdi.

Kaya: “Voleybol emin ellerde”
Voleybol şöleni sonunda, YeniDüzen’e konuşan Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, bu şölenin voleybolun emin ellerde olduğunu kanıtladığını söyledi.
Altyapı hocaları Kemal Moral, Serpil Kayalp, Erdinç Serdahoğulları ile Mahmut Yaman’ın böylesine güzel bir etkinliği organize edilemesinde yer aldıkları için teşkkürlerini ifade eden Başkan Kaya, 100 tane pırıl pırıl minik ve yıldız sporcuların voleybola kazandırıldığını belirtti.
Kaya, ailelelerin de organizasyona verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini dile getirirken, voleybolun geleceği olan altyapıda çalışmaların tüm hızı ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

Spor Haberleri