“KTFF ve futbol camiasından özür dilerim”

Mağusa Türk Gücü A2 eski antrenörü Talat Şentürk, ligin bitimine iki hafta kala Lapta erteleme maçı sonrası yaptığı basın açıklamasından dolayı başta Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) olmak üzere tüm futbol ve Mağusa Türk Gücü camiasından özür diledi.

Kaya Emiroğlu

Konuyla ilgili basına açıklama yapan Şentürk şuları dile getirdi: “Ligin bitimine bir hafta kala basına yapmış olduğum açıklamanın yanlış olduğunu, gençliğimin verdiği heyecan ve tecrübesizlikle hata yaptığımı, sakin kafayla düşündüğüm zaman hata yapmış olduğumu anladım.

KTFF Başkanı Sayın Hasan Sertoğlu’ndan ve çalışmış olduğum Mağusa Türk Gücü Kulüp Başkanı Şükrü Şemmedi ve camiasından özür dilerim. Yapmış olduğum hatanın farkına vardığımı dile getirerek ve her zaman KTFF Başkanı Sayın Sertoğlu’nu KOP-FIFA sürecinde attığı adımları her zaman takdir ettiğimi ve desteklediğimi belirterek, Kıbrıs Türk Futbolu için ve geleceğimiz için bir genç antrenör olarak elimden geleni yapmaya ve futbolumuza katkı koymaya gücüm yettiğince devam edeceğim.

Sakin kafayla düşündüğümde biz genç antrenörler olarak zaman zaman hata yapmaktayız. Önemli olan hataları anlamak, ders çıkarmak ve özür dileme erdeminde bulunmaktır. Kıbrıs Türk Futbol camiası içerisinde küçük bir birey olarak, nasıl ki ailenin küçük bir çocuğu hata yapar ve anne bağışlar, eğer birini kırdıysam ve hatamı nasıl kabul ettiysem, onlardan da beni bağışlamalarını ister ve tüm futbol kamuoyu önünde herkesten özür dilerim.”

Spor Haberleri