Kiralıklar kalacak

Yenicami’de 2015 – 16 sezonunu kiralık olarak başka takımda geçiren isimlerin yeni sezonda takımda kalma ihtimali yüksek

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de teknik direktörlük görevine Sedat Devecioğlu’nun getirilmesinin ardından yeni sezon kadrosununun oluşturulması için çalışmalar başladı. Siyah beyazlılarda ilk düşünce 2015 – 16 sezonunu başka takımlarda kiralık olarak geçiren futbolcuları takımda tutmak.

Halil, Uğur gitti, Erbay kaldı
Sezonun tamamlanması ile birlikte serbest transfer hakkından yararlanan Halil Turan Cihangir, Uğur Sönmez ise Gençlik Gücü ile anlaşma sağlamıştı. Serbest transfer hakkı bulunan bir diğer oyuncu Erbay Bertiz ile görüşen yönetim, futbolcu ile anlaşma sağlayarak 1 yıl daha takımda kalmasını sağladı.

Kiralık oyuncular verimli sezon geçirdi
Geçtimiz sezon Binatlı’da forma giyen Mehmet Göktaş, Ömer Gül, Çağdaş Arslan ve Ercan Samancıoğlu’nun iyi bir kiralık dönemi geçirmesi sonrası bu dört futbolcuyu takımda tutmayı kararlaştıran siyah beyazlılar, K.Kaymaklı ile kupa sevinci yaşayan Neval Esengül ve İbrahim Çıdamlı’yı da takımda tutmayı amaçlıyor. GAÜ Çetinkaya ile ligi ikinci sırada tamamlayan Tansel’in geri dönüşüne de sıcak bakılırken, Alsancak Yeşilova ile İkinci Lig’i ikinci sırada tamamlayan Cenker Yazar ve Değirmenlik’te yarım sezon forma giyen Reşit Erişik’in takımda tutulma ihtimali oldukça yüksek.

Spor Haberleri