Kimyacı yuvaya döndü

Baf Ülkü Yurdu, Serkan Kimyacı için yeniden toplantılar yaparak oyuncuyla anlaştı.


Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekibi Baf Ülkü Yurdu’nda 2 sezondur forma giyen başarılı savunma oyuncusu Serkan Kimyacı, bir süre önce Baf Ülkü Yurdu yönetimiyle masaya oturmuş ve kulüpten serbest kalması için izin isteyerek yeşil kırmızılı kulüple yollarını ayırmıştı. Sonrasında savunmada sıkıntı çeken Ülkü Yurdu, Serkan Kimyacı için yeniden toplantılar yaparak oyuncuyla anlaştı.

Geçen sezon Türk Ocağı’nda forma giyen ve bu yıl futbolu bırakma kararı alarak Baf Ülkü Yurdu’nun yardımcı antrenörü olan Nazım Aktunç, Serkan Kimyacı’nın yeniden yuvaya dönmesinde önemli rol oynadı. Oyuncuyla bire bir konuşan Aktunç, savunma sıkıntısı çeken Ülkü Yurdu yönetimini Serkan Kimyacı ismi için ikna etti. Yeniden Baf Ülkü Yurdu’yla masaya oturan başarılı oyuncu, anlaşma sağlayarak yuvaya döndü

Birinci ve İkinci Lig ilgileniyordu

Baf Ülkü Yurdu’yla daha önceden anlaşarak serbest kalan başarılı oyuncu, Gençlik Gücü, Tatlısu ve Düzkaya’nın transfer listesinde yer aldı. Her fırsatta geleceğini ve ailesini düşünerek hareket edeceğini dile getiren Serkan, bu takımlarla anlaşamadı. 

Başarılı futbolcu Serkan Kimyacı YENİDÜZEN’e bilgi vererek yeniden Baf Ülkü Yurdu’na gelerek önemli bir karar verdiğinin altını çizdi. Ülkü Yurdu’nun her zaman hedefleri olduğunu hatırlatan deneyimli oyuncu, transferinde büyük rol oynayan Nazım Aktunç’a teşekkür etti.

Spor Haberleri