İskele Rallisi etabında değişiklik

İskele Rallisi İskele etabında ufak bir değişikliğe gidildi.

 

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) organize ettiği, İskele Festivali kapsamında her sene geleneksel olarak organize edilen İskele Rallisi, İskele etabında ufak bir değişikliğe gidildi.
5 ve 6 Temmuz’da İskele’de yapılacak olan KKTC Ralli Şampiyonası’nın 5’inci ayağı olan İskele Rallisi’nde elde olmayan bazı sebeplerden ötürü, Yeni İskele etabının finişe yakın bir bölümünde ufak bir değişiklik yapıldı.
5 Temmuz Cumartesi günü 16:00’da İskele Sadıkoğlu Petrol önünden alınacak seromonik startın ardından ekipler Kıbrıs haritası etabına gidecekler. İlk aracın 16:18’de start alacağı Harita etabının ardından Kıyı Restaurant yanında kurulacak olan servis alanında yapılacak 45 dakikalık servisin ardından ilk ayak tamamlanacak.
Ekipler ikinci güne 10 dakikalık servis ile başlayacak. 9:28, 10:16 ve 11:04 olmak üzere 3 kez Topcuköy etabını koştuktan sonra 3 saat 15 dakika öğlen arası verilecek.  Aranın ardından; 16:18, 17:06 ve 17:54 olmak üzere 3 kez yeni İskele etabı geçildikten sonra 19:00’da yapılacak ödül töreni ile ralli sona erecek. (kaynak: damalibayrak.net)

Spor Haberleri