İlk ayak Mağusa İhtisas’ın

KKTC Judo, Hapkido, Kickboks federasyonu tarafından organize edilen 2016 Kickboks Ligi 1. Ayak yarışları yapıldı

Hüseyin KIRAL

KKTC Judo, Hapkido, Kickboks Federasyonu tarafından organize edilen 2016 Kickboks Ligi’nin ilk ayağı Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Toplamda 87 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar minikler, yıldızlar ve büyükler kategorilerinde gerçekleşirken, müsabakalar sonunda genel klasmanda Mağusa İhtisas Kulübü 94 puanla ilk ayağı ilk sırada tamamladı.

Dokuz kulübün katılımı ile gerçekleşen müsabakalar sonunda Lefkoşa Savunma Sanatları Derneği 60 puanla ikinci, Tatlı Spor Kulübü 45 puanla ilk ayakta üçüncü sırayı aldı.

Müsabakaların sonunda düzenlenen madalya töreninde dereceye giren sporcuların madalyalarını federasyon yetkilileri ile kulüp başkanları verdi.

Bu yıl 5 Ayak üzerinden gerçekleştirilecek 2016 Kickboks Ligi’nin şampiyonu 5’inci ayağın tamamlanmasının ardından belirlenmiş olacak.

Müsabaka alanı, kafeteryaya döndü

2016 Kickboks Ligi’nin ilk ayağındaki düzensizlik gözlerden kaçmadı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yer alan müsabakalarda mücadeleden çok, organizasyon bozukluğu dikkat çekerken, gün boyu salonda bulunan kulüp yöneticilerinin ve sporcuların dağınıklığı ve salonu kullanım şekilleri hiç de hoş değildi. Sabah saat 09.00’da salona gelen ve müsabakalar tamamlandıktan sonra sporculara yemeleri için dağıtılan yiyecekler kafeterya bölümünde değil, müsabakaların yapıldığı yerde tüketilmesi nahoş bir görüntü yarattı.
 

Spor Haberleri