Hedef dünya şampiyonası

Almanya’nın Leipzig kentinde düzenlenen Avrupa Masa Tenisi Veteranlar Şampiyonası’nda Fadıl Olguner, Türk milli takımında yer aldı

Hüseyin KIRAL

Almanya’nın Leipzig kentinde Uluslararası Veteranlar Federasyonu’nun organize ettiği 5. Veteran Milli Takımları Masa Tenisi şampiyonasına katılan Türkiye Veteranlar Masa Tenisi Milli Takımı’nda yer alan sporcumuz Fadıl Olguner, Türk Milli takımında yer almanın gururunu yaşadı.
Geçtiğimiz Cuma günü başlayan ve sekiz ülkenin veteran masa tenisi takımının mücadele ettiği Avrupa Veteranlar Masa Tenisi Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’nda yer alan veteran sporcumuz Fadıl Olguner, şampiyonaya çok iyi hazırlandığını belirtti. Olguner, gitmeden önce talihsiz bir sakatlık yaşadığının altını çizerken, bu maçların İspanya’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasında rövanşlarının olacağını belirtti.

Olguner şanssız bir sakatlık yaşadı
KKTC Masa Tenisi Federasyonu milli takım antrenörlerinden Fadıl Olguner, Türk Milli takımı ile katıldığı bu büyük organizasyona çok iyi hazırlandığını, ancak gitmesine bir hafta kala düşüp omzunun çıktığını söyledi.
Fenerbahçe veteran masa tenisi takımı ile kulüpler düzeyinde çok uluslararası maçlar yaptığını belirten Fadıl Olguner, burada Türk milli takımı ile birlikte hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu, ancak özellikle kendisinin sakatlığından dolayı çok zor anlar yaşadığını söyledi.

“İlk maçı yarım bıraktım ama üçüncü maçımı kazandım”
Türk Milli Masa Tenisi veteran takımı ile Almanya’daki şampiyonaya katılan veteran sporcumuz Fadıl Olguner, “Şampiyonada çıktığım ilk iki maçı ağrılarım nedeni ile yarım bıraktım ancak üçüncü karşılaşmamda ağrılara rağmen Slovak oyuncuyu mağlup ettim” açıklamasını yaptı. Olguner, “Orada benden üstün olmadıklarını gördüm, Almanya’nın şampiyonunu sakat omzumla bile zorladığımı gördüm, şimdi İspanya’da organize edilecek olan dünya şampiyonasında bu maçların rövanşını kazanıp kürsüye çıkacağım” dedi.

Spor Haberleri