GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Sabri – Raif Selden kardeşleri takıma kazandırmak için uğraşlarını artıran GAÜ Çetinkaya yönetimi, her iki futbolcunun kulüpleri ile görüşmelere devam ettiklerini belirtti

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren GAÜ Çetinkaya’da Sabri – Raif Selden kardeşlerin transferlerinin netleşmemesi yönetimin hedeflerini değiştirmedi.
GAÜ Çetinkaya Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Tatar, “Bu iki oyuncuda ısrarımız sürecek” açıklamasını yaparken, GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Toygar Davulcu’da yaptığı açıklamada takımı oluştururken kardeş oyuncuları da düşünerek oluşturduğunun altını çizdi.

Tatar: “Son gün de olsa, 18 Eylül günü bu oyuncuları alacağız”
Yönetimsel olarak yaşadığı sorunları Girne Amerikan Üniversitesi ile on yıllık protokol imzalayarak ortadan kaldıran Çetinkaya, GAÜ Çetinkaya olduktan sonra takımı yeniden kurmak için kolları sıvadı. İlk olarak Mehmet Tatar başkanlığında oluşturulan transfer komitesi çok kısa sürede birçok futbolcu ile el sıkışarak takıma kazandırılırken, üzerinde ısrarla durdukları Sabri – Raif Selden kardeşlerin transferinde sıkıntı yaşamalarına rağmen vazgeçmediklerini duyurdular.
Sabri Selden için Küçük Kaymaklı Spor Kulübü yetkilileri ile görüştüklerini söyleyen Mehmet Tatar, Raif Selden için de Bostancı Bağcıl yetkilileri ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
GAÜ Çetinkaya Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Tatar, “Kiralık transferi 18 Eylül’de sona erecek, bu nedenle önümüzde daha günümüz var" dedi.
“Kardeş futbolcular bu güne kadar hiç ayrı futbol oynamadılar, bizlerde oynatmamak için çalışıyoruz ve kulüplerinden anlayış bekliyoruz” diyen Tatar, son gün de olsa 18 Eylül günü Sabri ve Raif Selden kardeşlerin kulüpleri ile anlaşmaya varacaklarını ve bu oyunculara Çetinkaya formasını giydireceklerini söyledi.

Sabri – Raif ve iki yabancı ile transfer noktalanacak
GAÜ Çetinkaya’da yeniden oluşturulan takım kadrosunda düşünülen Sabri – Raif Selden kardeşlerin transferlerinin uzaması teknik heyeti sıkıntıya sokarken, yönetimin konu üzerinde ısrarcı olmaları yüzlerinin gülmesine neden oluyor.
GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Toygar Davulcu, takımı sil baştan yeniden oluştuğunu ve oluşan bu yeni takım içerisinde Sabri ile Raif Selden kardeşlerin de yerlerinin belli olduğunu vurguladı.
Sezonu geç açtıklarını, buna rağmen sezona en iyi şekilde girebilmek için çalışmaları o doğrultuda yaptıklarını söyleyen Davulcu, Sabri, Raif ve iki yabancı oyuncu ile transfere nokta koyup lige o şekilde başlamak istediklerini belirtti.

Spor Haberleri