Gençler, Lefke Belediye Başkanını ziyaret etti

CTP Güzelyurt Gençlik Örgütü, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya’yı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı


CTP Güzelyurt Gençlik Örgütü, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya’yı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. CTP Güzelyurt Gençlik Örgütü Başkanı Kazım Kurşunoğlu başkanlığında gerçekleşen ziyaret, bilgi ve görüş alışverişi çerçevesinde gerçekleşti. Kurşunoğlu ziyarette yaptığı konuşmada göreve yeni gelen Aziz Kaya’yı kutladı ve çalışmalarının gözle görülür şekilde iyiye gittiğini belirtti.

KAYA BAŞARISININ SIRRINI AÇIKLADI

Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya ise gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ekonomik bakımdan çok kötü bir belediye devraldığını söyledi. Belediye Meclis üyeleri ile tam bir uyum içerisinde çalıştığını, altı aylık bir sürede tahsilatları artırdığını, araç parkını geliştirdiğini, belediye hizmet binasını restore ettiğini, su sorununu çözüğünü, her pazar günü açık pazarı oluşturduğunu ifade eden Kaya, şu anda Citta Slow projesine dahil olma hedefini önüne koyduğunu söyledi ve çevre temizliğine çok önem verdiklerini belirtti.

Siyaset Haberleri