Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Liseli Gençler Futbol Şampiyonası’nın çeyrek final grup karşılaşmaları dün oynanan karşılaşmalarla başladı.
A Grubu karşılaşmaları Atilla Topaloğlu Sahası’nda; B Grubu karşılaşmaları ise Canbulat Stadı ve Piabella Sahası’nda oynandı.Atilla Topaloğlu Sahası’nda oynanan A Grubu karşılaşmalarının ikisi de 1-1’lik beraberlikle tamamlandı. Karşılaşmalar sonrası yapılan penaltı atışlarında Kurtuluş Lisesi ve Güzelyurt Meslek Lisesi avantaj elde ettiler.
B Grubu karşılaşmalarında ise, Namık Kemal Lisesi rakibi Cengiz Topel Meslek Lisesi’ni 5-1 mağlup ederek, günün en farklı galibiyetini elde etti. Günün diğer bir karşılaşmasında Anafartalar Lisesi rakibi Haydarpaşa Ticaret Lisesi’ni 3-2 mağlup etti. Liseli Gençler Futbol Şampiyonası’nda dün alınan sonuçlar:
A Grubu
SSEML – Kurtuluş Lisesi: 1-1 (Penaltılarda 4-5)
LTL - G/Yurt Meslek L.: 1-1 (Penaltılarda 1-2)
B Grubu’nda
NKL – CTEML: 5-1
Anafartalar L – HTL: 3-2