GAÜ’den iyi başlangıç

GAÜ Spor Kulübü bayan ve erkek masa tenisi takımları Mersin’de yapılan Türkiye Gençler Şampiyonası’nda dün grubundaki iki maçı da kazanarak grup birincisi olarak 16 takım arasına girmeyi başardı.

KKTC Masa Tenisi Gençler Ligi’nde şampiyon olan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Kulübü bayan ve erkek masa tenisi takımları Mersin’de yapılan Türkiye Gençler Şampiyonası’nda dün grubundaki iki maçı da kazanarak grup birincisi olarak 16 takım arasına girmeyi başardı.

Muzaffer Doğgün’ün yaptığı kafilede antrenör olarak Menteş Baytaroğlu, sporcu olarak Elif Töre, Begüm Tekakpınar, Gölgem Kaderli, Bilge Ervandar, Cemal Kara, Celal Çorba, Doruk Güven Emiroğlu ve Ekin Keskinel yer aldığı GAÜ takımını İstanbul Veteran’ı 3-1 ve Margenç Mardin’i 3-2 mağlup etti.
GAÜ bugün oynayacağı ilk maçı kazanması durumunda ilk sekize kalacak. Ondan sonra alacağı ilk maçla da ilk dörde kalabilecekt. Antrenör Menteş Baytaroğlu hedeflerinin ilk sekiz içine girmek olduğunu belirtti.

Spor Haberleri