Değirmenlik tarihi dönemeçte

Zaifoğlu, camia olarak Süper Lig’e kenetlendiklerini söyledi.

Necmi Belge

K-Pet Birinci Ligi’nde son iki haftaya girilirken, şampiyon Türk Ocağı’ndan sonra K-Pet Süper Lig’e yükselmeye en yakın takım olan Değirmenlik’te Teknik Direktörü Ahmet Zaifoğlu, camia olarak Süper Lig’e kenetlendiklerini söyledi.

Bugüne kadar oynanan 24 karşılaşmada topladığı 48 puan ile en yakın ve bu haftaki rakipleri Binatlı’nın beş puan önünde olduklarını anımsatan Zaifoğlu, topun kendilerinde olduğunu belirtti. Son iki haftaya beş puanlık avantaj ile girdiklerini ifade eden Zaifoğlu, Binatlı deplasmanından puan veya puanlar alarak  tarihlerinde ilk kez K-Pet Süper Lig’e yükselmek istediklerini  vurguladı.

Değirmenlik olarak, tarihi bire dönemçete olduklarını dile getiren Zaifoğlu, başkan ve  yönetim kurulu olmak üzere tüm  camianın, bu günü sabırsılzlıkla beklediğini ileri sürdü.

Birinci Lig’e yükselmelerinin ikinci yılında Süper Lig’i yakalamak üzere olduklarını ifade eden Zaifoğlu, Binatlı maçından alacakları bir puanın bile kendilerine Süper Lig’in kapısını açacağını belirtti.

Zaifoğlu: “İşi son haftaya bırakmayacağız”

Bu noktaya gelmek için çok zorlanmadıklarını ifade eden Zaifoğlu, beklenmedik hatalar yapmamış olmaları halinde bu haftayı  beklemeden K-Pet Süper Lig’e yükselmiş olacaklarını iddia etti. Binatlı deplasmanına bu bilinç ile gideceklerine dikkati çeken Teknik Direktör Zaifoğlu, alacakları puan veya puanlar ile işi son hafta bırakmayacaklarını söyledi.

Bu haftaki maça çift sarı kartlı olan Kıbrıslı Rum futbolcuları Michail dışında tam kadro olarak çıkacaklarını belirten Z aifoğlu, futbolcularına güvendiğini belirtti. 

Zaifoğlu, bu şekilde son hafta kendi sahalarına oynayacakları Türk Ocağı karşılaşmasında, Süper Lig’e yükselmelerini büyük bir coşku ile  kutlayacaklarını sözlerine ekledi.

Spor Haberleri