Cimnastikçiler kürsüde

Miniklerde Sude Dönmez'in 7'nci olmasının ardından Gençler'de Laden Tezer 4'üncü, Deniz Kumbur ise 5'inci olup madalya alırken, Esra Bakro 3'üncülük kürsüsüne çıkma başarısı gösterdi

Uluslararası Ritmik Jimnastik İstanbul Kupası dün gerçekleşen mücadeleler ile tamamlandı

KKTC Cimnastik Federasyonu'na bağlı ritmik cimnastik sporcuları İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Ritmik Cimnastik İstanbul Kupası'nda kürsüye çıkma başarı gösterdi.

Dün tamamlanan şampiyonada genel klasmanda miniklerde 7'inci olan Sude Dönmez'in ardından  gençlerde mücadele eden sporcularımız Laden Tezer 4'üncü,  Deniz Kumbur ise 5'inci olup madalya alırken, Esra Bakro 3'üncülük kupasının sahibi olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.
Türkiye Cumhuriyeti Spor Genel Müdürlüğü ve TC Cimnastik Federasyonu işbirliği ile düzenlenen şampiyona Türkiye, Ukrayna, Gürcistan, İngiltere, Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Bulgaristan ve KKTC olmak üzere 10 ülkeden 100 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Şampiyonaya Antrenörleri Lidya Sarak Alıcı eşliğinde katılan sporcularımızın elde ettiği başarılı sonuçlar ülkemizde sevinç ile karşılandı.

Spor Haberleri