Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir 15. haftada karşılaşacağı Lefke maçı için hazırlıklarını dün yaptığı son antrenmanla tamamladı. Cihangir Antrenman Sahası'nda gerçekleşen idmana tüm futbolcular katıldı.
Özgürgün: “Kaybedecek bir şey yok”
Cihangir teknik direktörü Mehmet Ali Özgürgün kritik maç öncesi Yenidüzen Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada Lefke maçında kaybedecek hiç bir şeyleri olmadığını ve mücadelelerini tüm güçleriyle vereceklerini kaydetti. Kendisinin Lefke’yi yakından tanıdığını belirten Özgürgün, oyuncularını Lefke hakkında bilgilendirdiğini ve maçta istenilenleri sahaya yansıtmaları halinde hedefledikleri puanları alacaklarını söyledi.
“Ligi iyi bir yerde kapatmak istiyoruz”
Takımda havanın iyi olduğunu ve oyuncularına güvendiğini belirten Özgürgün, Lefke maçından sonra birebir rakipleriyle oynayacakları maçların başlayacağını ve bu maçları galibiyetle kapatıp ligi iyi bir yerde kapatmayı hedeflediklerini belirtti.
Savunmayla özel olarak ilgilendi
Antrenman sırasında oyunu sık sık durdurarak oyuncularına uyarılarda bulunan Özgürgün, savunma oyuncularıyla da özel olarak ilgilendi. Çift kale maçta Cihangir futbolcularının hırsı dikkat çekerken, Özgürgün’ün, Hasan Yaşınses ve Can Özsoy’u yedek takımda oynatması dikkat çekti.
Maçlar Değirmenlik’te
Öte yandan Cihangir Stadı’nın zemininin kötü olması sebebiyle, Cihangir’in kendi evinde oynayacağı maçları Değirmenlik Sahası’nda oynayacağı öğrenildi. Özgürgün, iki hafta sonra açılması beklenen Değirmenlik Sahası’nın kendileri için büyük avantaj olacağını belirterek, kendilerinin pas yapmaya çalışan bir ekip olduğunu ve bu sahanın kendileri için daha iyi olacağını söyledi.