Çetinkaya’nın kalesi sıkıntılı

Çetinkaya’nın milli kalecisi Hasan Piro, serbest transfer hakkını kullanmayarak kulüple görüştü ancak anlaşma sağlayamadı

YENİDÜZEN Spor Servisi
Son iki yılın şampiyonu Çetinkaya’da yönetim krizi çözülmesine rağmen kadroda yer alan futbolcular ile ilgili belirsizlik sürüyor. Önce futbolcularla görüşerek anlaşma zemini arayan Çetinkaya, sonra teknik adam konusunu çözmek için kolları sıvayacaktı ancak futbolcular ile yapılan görüşmelerde kesin bir sonuç alınamaması, diğer takımların sezonu açarak çalışmaya başlaması sonrası Çetinkaya’da yaşanan belirsizlik, sürecin uzayacağının göstergesi. Serbest transfer haklarını kullanarak Yenicami’ye giden Serhan – Serkan Önet ve Uğur Sönmez’in ardından Erdinç Börekçi, Hasan Piro, Esin Sonay, Abbas Osum, Hüseyin Kayalılar ve Ertan Bulut gibi takımın yıldız oyuncularının yanı sıra birçok futbolcusu ile yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamayan Çetinkaya’da esas sıkıntılardan bir tanesi kalede yaşanıyor.

Piro bonservisini istedi
Çetinkaya’da kaleci sıkıntısı da yaşanacak gibi gözüküyor. Bu sezon serbest transfer hakkı olan Milli kaleci Hasan Piro’nun bu hakkını kulübün isteği ile kullanmadığı, yapılan görüşmede anlaşma sağlanmaması sonrası Piro’nun serbest transfer hakkına karşılık bonservisini istediği öğrenildi. Piro’nun yanı sıra yedek kaleci Anıl Girit’in de ağustos ayında askere gidecek olması sonrası Çetinkaya file bekçisi konusunda ciddi bir sorun yaşayacak.

Teknik adam konusu
Önce futbolcular ile anlaşmaya çalışan Çetinkaya’nın ilerleyen günlerde teknik adam konusuna Turan Altay ile masaya oturması bekleniyor. Altay sezonun tamamlanması sonrası yaptığı açıklamada prensipleri olduğunu belirtmişti. Süper Lig’de bir takım çalıştırmak, şampiyonluk hedefi olan bir takım ve  güçlü bir kadro, bunları karşılayabilecek bir yönetim olarak üç prensibi olan Turan Altay’ın beklentilerini Çetinkaya’nın karşılayabilmesi halinde yeni sezonda takım deneyimli teknik adama emanet edilecek. Anlaşma sağlanamaması halinde başka isimlere yönelinecek.

Spor Haberleri