Canova dönemi resmen başladı

K-Pet Süper Lig’in ilk devresini zirvenin 3 puan gerisinde 2’nci olarak tamamlayan Küçük Kaymaklı, Pepsi Kıbrıs Kupası ilk tur karşılaşmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Fırat Canova ile ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi.

K-Pet Süper Lig’in ilk devresini zirvenin 3 puan gerisinde 2’nci olarak tamamlayan Küçük Kaymaklı, Pepsi Kıbrıs Kupası ilk tur karşılaşmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Fırat Canova ile ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi. Atatürk Stadı’nda koşu ağırlıklı bir antrenman yapan Yeşil siyahlı ekip 8-12 Ocak tarihleri arasında Salamis Bay Conti Otel’de kamp çalışmaları gerçekleştirecek. Kamp süresinde 3 hazırlık maçı yapacak olan K.Kaymaklı, bu maçların iki tanesini Mormenekşe ve Türk Ocağı ile oynayacak. Öte yandan takımın ikinci devre ilk çalışmasına sezon başında kadroya dahil edilen Sabri – Raif Selden ve Debola’nın katılmadığı gözlemlendi. Sakatlıkları bulunan Salih Güvensoy ve Ahmet Coşkun da antrenmanı bir süre saha kenarından takip etti.

Canova: “Tempoyu arttırmalıyız”
İlk çalışmada kısa bir açıklama yapan teknik direktör Fırat Canova ilk devrede Küçük Kaymaklı’nın başarısız olduğuna inanmadığını dile getirdi. Canova takımın ilk devreyi iyi bir yerde bitirdiğini, buna kendilerinin neler katabileceklerini düşündüğünü belirtti. Takımdan ayrılacak olan ve sakat olan futbolcuların olduğunu belirten Canova, ikinci devre adına takımın temposunu arttırabilmelerinin ve aynı sonuçları devam ettirebilmelerinin kendisi için yeterli olacağını söyledi. Canova sözlerinin sonunda Kaymaklı’nın hedefleri olan bir takım olduğunu, bu doğrultuda iki kulvarda da finale gidip başarı olma hedefinde olduklarını söyledi.

Spor Haberleri