Cambaz’ın hedefi ilk üç

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Ralli Pilotu Yusuf Cambaz, Fikri Macila Anı Rallisi için iddialı konuştu.

 

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Ralli Pilotu Yusuf Cambaz, Fikri Macila Anı Rallisi için iddialı konuştu.
Yusuf Cambaz, yarış için hazırlıklarının tamam olduğunu belirtirken, her yarışçının olduğu gibi kendilerinin de hedeflerinin kazasız bir yarış geçirip iyi bir derece yaparak ilk üçe girmek olduğunu söyledi. Etapların hızlı ve tehlikeli olduğunu belirten Cambaz, keyifli ancak hata kaldırmayan bir etap olduğunu değindi. Cambaz rakip pilotlarımız bize göre daha tecrübeli pilotlar ve bu da bizim için küçük bir dezavantaj yaratabilir fakat bu dezavantajı iyi bir sürüşle kapatmak istiyoruz dedi. Cambaz, bu yarışın kendileri için Ekim ayında yapılacak olan Uluslararası yarış için iyi bir antrenman olacağını da sözlerine ekledi.
Yusuf Cambaz, co-pilotu Canben Özpaşa ile iyi bir uyum içinde olduklarını belirtirken, Canben’in gelecek vadeden bir isim olduğunu söyledi. Yaşının diğer yarışçılara göre küçük olmasına rağmen bu işe duyduğu saygı ve sevgi onu ön plana çıkardığını dile getirdi. Cambaz, başarısının en büyük temsilcisinin Canben olduğunu söylerken, ralli hayatına Canben gibi bir co-pilotla başlamanın kendi için çok yararlı olduğunu belirtti.

Ülke sanat ve sporla tanıtılır
Cambaz; son olarak bir ülkenin reklamının sadece siyasetle değil spor ve sanatla yapıldığını vurguladı. Kendisine katkı koyan rahmetli Hüseyin Yarkıner ve Mustafa Yarkıner’e teşekkür etti. Hafta sonu gerçekleşecek olan yarışta tüm yarışçı arkadaşlarına başarılar dileyen Yusuf Cambaz herkes için kazasız ve keyifli bir yarış geçmesini temenni etti.

Spor Haberleri