“Çalışmalarımız süper gidiyor”

K-Pet İkinci Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nun teknik direktörü Cenk Berkalp, YENİDÜZEN Spor Servisi’ne hazırlık dönemi ile ilgili bilgi verdi. Cenk Berkalp, bu sezon şampiyon olarak Birinci Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Geçtiğimiz sezon istenilen performansı bir türlü sergileyemeyerek Birinci Lig’e veda eden Ülkü Yurdu’nun yeni sezon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Cenk Berkalp, yeni sezonda hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğuna vurgu yaptı. Berkalp, çalışmaların başladığı ilk günden bu yana çok yol kat ettiklerini ve yavaş, yavaş lig maratonuna hazır hale geldiklerini ifade etti.

İlk maç Yalova ile
Deneyimli teknik adam, ilk hazırlık karşılaşmalarını 16 Ağustos Cumartesi günü kendi tesislerinde Yalova’yla oynayacaklarını söyleyerek,  17 Eylül’e kadar karşılaşmaların devam edeceğini belirtti. Berkalp, 2 Eylül’de yurt içinde 5 günlük kamp programlarının olacağının da bilgisini verdi. Cenk Berkalp, transfer konusunda ise, sağ bek oyuncuları Fikri Arslan’ın asker olması sebebiyle mevkisine alternatif isim aradıklarını ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti.       

“İki sezonda Süper Lig istiyoruz”
Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Cenk Berkalp, bu sezon ligin favori takımlarından biri olduklarını ve hedeflerinin 2 sezon sonunda Süper Lig olduğunu belirtti. Berkalp, “bazen dibe vurmak tüm gerçekleri ayrıntılarıyla birlikte gösterir. Bizde tüm gerçeklerin farkındayız” şeklinde konuştu.

Spor Haberleri