BTM’de heyecan devam ediyor

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nde 3’üncü haftanın ilk gün karşılaşmaları tamamlandı

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nde 3’üncü haftanın ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. Dün oynanan 10 karşılaşmada toplam 26 gol kaydedildi.

 

Y.Erenköy/Yeşilköy/Sipahi’den ilk galibiyet

BTM Ligi’nin 1’inci grubunda Yedikonuk’u konuk eden Y.Erenköy/Yeşilköy/Sipahi karşılaşmayı 2-1 kazandı. Ligde şu ana kadarki İlk gaklibiyetini alan Y.Erenköy/Yeşilköy/Sipahi takımı, puanını 4’e yükseltti.

 

Tek kazanan Geçitkale oldu

BTM Ligi 3. Grup’ta 3’üncü haftayı galibiyetle kapatan tek takım Geçitkale oldu. Geçitkale, Şehit Salih Kulle tamını 2-1 mağlup etti. Grupta Bahçeli – Yarköy maçı 2-2, Boğaziçi – Görneç maçı ise 0-0 tamamlandı.

 

Ağırdağ ve Pınarbaşı’ndan ilk galibiyet

BTM Ligi 5. Grup’ta haftayı karlı kapatan ekipler, Pınarbaşı ve Ağırdağ Boğaz oldu. İki takım da gruptaki ilk galibiyetini ligin 3’üncü haftasında aldı. Pıınarbaşı Dağyolu/Şirinevler’i 2-0 mağlup ederken, Ağırdağ Boğaz, Dikmengücü’nü 1-0 mağlup etti. Gruptaki diğer karşılaşma olan Yılmazköy – Karaoğlanoğlu maçı ise 1-1’lik beraberlikle tamamlandı.

 

Akçay kendine geldi

BTM Ligi 7 Grup’ta geçtiğimiz hafta en büyük rakiplerinden Zümrütköy’e kaybeden Akçay, bu hafta Serhatköy’e patladı. Rakibini 4-1 mağlup eden yeşil beyazlılar 6 puana ulaştı. Grupta Gayretköygazi Zümrütköy’ü 1-0 yenerken, Aydınköy ise Kalkanlı’yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.

 

Fotoğraf:– Eren ŞiŞİK

Spor Haberleri