Boccede ödüller verildi

2013 Bocce Sezonu’nda başarılı olanlar ödüllerini aldı

Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından düzenlenen 2013 Bocce Sezonu’nda başarılı olan takımla ödülleri önceki akşam  düzenlenen törenle verildi.

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 Bocce Sezonu’nda başarılı olan takımlara ödüllerini Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy ve Federasyon Başkanı Hasan Senin birlikte verdi.
HİSF Lokali’nde gerçekleşen ödül töreninde, başarılı olan takımlar yanında, bocce hakemi Salime Eşan’a da başarılarından dolayı “Özel Ödül” verildi.
Özellikle uluslararası yarışmalara katılıma dikkat çeken Demokrat Parti-Ulusal Güçler Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, “Boccede elde edilen başarılar bizleri onurlandırıyor. HİSF başkan ve yönetim kurulunu kutlar, sporculara gelecek yıllarda da başarılar dilerim” dedi.

Bocce sahası
2013 Bocce Sezonu’nu başarı ile tamamlamış olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen HİSF Başkanı Hasan Senin, “2013 yılındaki hedefimize ulaştık ve bugün içerisinde bulunduğumuz federasyon binasını tamamladık. 2014 yılındaki hedefimiz ise, binamızın önüne üç kulvarlı bir bocce sahası yapmaktır” şeklinde konuştu.
Yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Senin, bu hedeflerine ulaşabilmek için tüm yönetim kurulu olarak bütün gayretlerini göstereceklerini de sözlerine ekledi.
2013 Bocce Sezonu’nda başarılı olup ödül alan takım ve sporcular şöyle:
Erkekler Ligi:
1.Lefkoşa Darts Birliği
2.Küçük Kaymaklı
3.Vadili HİSD

Kadınlar Ligi:
1.Doğancı
2.Küçük Kaymaklı
3.UKÜ

Spor Haberleri