Birincilik Macila’nın

10 araba ile başlayan ancak 7 arabanın tamamlayabildiği Opel Nethouse Rallisi’nin birincisi Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi, ralli’nin ilk günü yapılan Süper Seyirci etabında en iyi dereceyi de yaparak Opel SSS Kupası’nı da kazandı

2014 Ralli Sezonu’nun ilk yarışı Opel Nethouse Rallisi tamamlandı.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen 2014 Ralli Sezonu’nun ilk yarışı olan Opel Nethouse Rallisi dün tamamlandı. Birincilik Fikri Macila - Mehmet Mişon ikilisinin oldu.

10 araba ile başlayan ancak 7 arabanın tamamlayabildiği Opel Nethouse Rallisi’nin birincisi Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi, ralli’nin ilk günü yapılan Süper Seyirci etabında en iyi dereceyi de yaparak Opel SSS Kupası’nı da kazandı.
Yarışın ikinciliğini Ahmet Gürün - Ahmet Behlül ikilisi, üçüncülüğünü ise Serkan Coşar-Mehmet Coşar ikilisi elde etti.
Ralli’nin son etabı yine Power Stage olarak seçildi ve bu etabın en iyi derecesini yapan Serkan Coşar- Mehmet Coşar ikilisi, ekstra 3 puanı kazandı.
Derviş Sütçüoğlu-Harun Çakır, Tuğçe Eskimuhtaroğulları-Tayfun Öztürk ve Deniz Denner-Akan Keskiner ikilisinin araçlarında meydana gelen arıza nedeniyle yarışı tamamlayamadı.
2014 Ralli Sezonu’nun ilk yarışı olan Opel Nethouse Rallisi’nde başarılı olan sporculara kupalarını, yarış sonrası düzenlenen törenle KKTOK Başkanı Hasan Macila ve kurum yetkilileri tarafından verildi.
2’nci günün sonunda oluşan toplam dereceler ise şöyle:
1.Fikri Macila – Mehmet Mişon (01:00:54,139)
2.Ahmet Gürün – Ahmet Behlül (01:01:57,743
3.Serkan Coşar – Mehmet Coşar (01:06:03,015)
4.Mehmet Kamiloğlu – Murat Aşık (01:07:48,316)
5.Özgür Turan – Mustafa Zaim (01:12:41,446)
6.Aktan Palabıyık – Alkan Palabıyık (01:12:44,149)
7.Selen Bilgimer – Sabahattin Dağlı (01:15:35,626)

Spor Haberleri