Bankalarda çekişme sürüyor

Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvada A grubunda yapılan maçta Limasol Türk Kooperatif Bankası günü galibiyetle kapattı.

Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”na dördüncü hafta maçları ile devam edildi. Bu yıl 11’incisi düzenlenen turnuvada A grubunda yapılan maçta Limasol Türk Kooperatif Bankası günü galibiyetle kapattı. 

Son iki turnuvanın şampiyonu olan Limasol Türk Kooperatif Bankası, Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanan maçta, Near East Bankası’nı 7-1 mağlup etti. Maçın başından itibaren oyunda üstünlüğü eline alan Limasol Türk Kooperatif Bankası, sahadan 7-1 galip ayrılarak puanını 13’e yükseltti ve adını çeyrek finale yazdırdı.
B grubunda ise Nova Bank ile Universal Bank arasındaki maç, Universal Bank’ın sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı ve Nova Bank karşılaşmayı 3-0 hükmen kazandı.

Yarın iki maç
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’na 5 Ekim Pazartesi günü A grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek. Program şöyle:
Saat 19.00: Kooperatif Merkez Bankası-Türkiye Halk Bankası
Saat 20.00: İktisat Bankası-Creditwest

Spor Haberleri