Bağış yapan drift şansı yakalayacak

KKTC Alpet Drift Şampiyonası’nın 4’üncü Ayağı “Mağusa Drift” Pazar günü Mağusa Tır Parkı’nda gerçekleştirilecek. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kurumu, organizasyonda sokak hayvanları için bağış toplayacak. Yarım yapan izleyicilerden biri gün sonunda eski drift şa

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulubu (KKOK)'nin organize ettiği ve motorspor severlerin heyecanla beklediği KKTC Alpet Drift Şampiyonası IV. Ayağı olan Mağusa Drift 14 Eylül Pazar günü Mağusa ikibuçuk mil yolu üzerindeki Mağusa Tır Parkı içerisinde gerçekleştiriliyor. Saat 14.00'da sıralama turlarının başlayacağı yarışmada ikili eşleşmeler saat 15.30'da start alacak.

Patac ile drift şansı
Celal Bozbeyli, Enver Haskasap, Edim Macila, Kerim Beşok ve İbrahim Yücebaş gibi iddialı sporcuların mücadele edeceği yarışmada KKOK örnek birde davranış sergileyerek “Sevimli Dostlar Derneği” ile işbirliği içerisinde sokak hayvanları yararına bağış toplayacak. Günün sonunda ise yardımsever izleyiciler Drift Sporu'nun başarılı isimlerinden Şampiyona Baş Hakemi ve eski Drift Şampiyonu Nicolas Patac ve günün birincisi ile tur atma şansı yakalayacaklar.

Topcu: “Yardım faaliyetleri sürecek”
KKOK adına açıklama yapan başkan Zeki Topcu böylesine anlamlı bir organizasyona katkı koyacakları için çok mutlu olduklarını, yardım faaliyetlerinin önümüzdeki organizasyonlarda da devam edeceğini açıkladı.

Spor Haberleri