“Baf’ı hak ettiği yere getireceğiz”

Baf Ülkü Yurdu çalışmalarını hazırlık maçlarıyla ve yoğun antrenman programıyla sürdürüyor.

Eren ŞİŞİK

Geçtiğimiz sezon İkinci Lig’de şampiyon olarak K-Pet Birinci Lig’e yükselen Baf Ülkü Yurdu çalışmalarını hazırlık maçlarıyla ve yoğun antrenman programıyla sürdürüyor.
Takıma geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşatan teknik direktör Ahmet Soğukpınar yoğun geçen hazırlık dönemi ile ilgili Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.
Çalışmalarının çok yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Ahmet Soğukpınar, takımın sezonu açalı 1 ay olduğunu ve bu dönem içerisinde 3 tane ciddi rakiple hazırlık maçı yaptıklarını belirtti. Soğukpınar, çok genç bir ekip olduklarını ve oyuncularının çoğunun 22 yaşının altında olduğunu aktarırken “Takımımda çok iyi, ileride isminden söz ettirecek genç futbolcularım var, geçen yıl bu gençlerle şampiyon olduk, onlara güveniyorum” diye konuştu. Başarılı teknik adam, mevcut futbolcularına verdikleri sözleri tutabilmeleri için hadlerini bilerek transfer yapacaklarını ve takıma 2-3 takviye düşündüklerini kaydetti.

“Hedefimiz ilk 6”
Baf Ülkü Yurdu’nu hak ettiği yere getireceklerini belirten Ahmet Soğukpınar, takımın bu yılki hedefini “ilk 6” olarak belirlediklerini ve korkulu rüya görmek istemediklerini söyledi. Şu an ülkede en iyi tesislere sahip olan takımlardan bir tanesi olduklarını da aktaran Soğukpınar, antrenman sahası sıkıntıları olmadığını ve maddi olarak da güçlendikleri takdirde K-Pet Süper Ligi’ni zorlayacaklarını vurguladı.

“Futbolcularımın performansından memnunum”
Futbolcularının bu yoğun dönem içerisindeki performansından çok memnun olduğunu, antrenmanlarda çok büyük istek ve arzu gösterdiklerini belirten Ahmet Soğukpınar “Şu an takımı kondisyon olarak istenilen noktaya getirmeye çalışıyoruz, istenilen noktaya geldikleri zaman performansları hakkında daha rahat düşünebileceğim” diye konuştu. Lig başlayana kadar 10-11 hazırlık maçı yapmayı hedeflediklerini de belirten Soğukpınar, bu yıl işlerinin hiç kolay olmadığını özellikle Gönyeli, Gençlerbirliği, Lapta ve Türk Ocağı gibi takımların çok iyi kadrolar kurduklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

Spor Haberleri