Adal teklifleri değerlendirecek

Hüseyin Adal serbest transfer hakkı müracaatında bulundu ve transfer tekliflerini değerlendireceğini vurguladı.

Eren ŞİŞİK

Futbola başladığı günden beridir Küçük Kaymaklı forması giyen ve bu takımda kaptanlığa kadar yükselen başarılı orta saha oyuncusu Hüseyin Adal dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Genel Merkezi’ne giderek serbest transfer hakkı müracaatında bulundu. 28 yaşındaki oyuncu kendisine gelebilecek transfer tekliflerini değerlendireceğini belirtti.

Futbola başladığı günden beridir Küçük Kaymaklı forması giyen ve bu takımda kaptanlığa kadar yükselen başarılı orta saha oyuncusu Hüseyin Adal dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Genel Merkezi’ne giderek serbest transfer hakkı müracaatında bulundu. 28 yaşındaki oyuncu kendisine gelebilecek transfer tekliflerini değerlendireceğini belirtti.Son 4 sezonda 103 maçta forma giydi

Serbest transfer hakkı müracaatı yapmadan önce Küçük Kaymaklı’dan haber bekleyen Hüseyin Adal, yeşil siyahlıların kendisine ulaşmaması sonrası KTFF’ye giderek müracaatta bulundu. Yıldız futbolcuyla Süper Lig’den birçok kulübün yakından ilgilendiği ve oyuncuyla temas kurmak için çaba sarf ettiği öğrenildi. Uzun yıllardır Küçük Kaymaklı forması altında mücadele eden yıldız futbolcu son 4 sezonda yeşil siyahlı formayla 103 maça çıkarken bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşadı. Adal ayrıca son 4 sezonda 16 sarı kart ve 1 de kırmızı kart gördü.

Spor Haberleri