Taşkınköylüler dayanışma gecesinde buluştu

2002 yılından itibaren geleneksel olarak düzenlenen 15. Taşkınköylüler Dayanışma Gecesi, hafta içinde gerçekleştirildi

 

Levent ÖZDAĞ

2002 yılından itibaren geleneksel olarak düzenlenen 15. Taşkınköylüler Dayanışma Gecesi, hafta içinde gerçekleştirildi. 15 yıldır Ahmet Ersöz tarafından düzenlenen ve gelenekselleşen Taşkınköylüler Dayanışma Gecesi’nin 15.sine onlarca kişi katıldı.

Hamitköy’deki Meril Restorant’ta düzenlenen geceye siyasilerden, Birikim Özgür, Mehmet Çakıcı, Zeki Çeler, Özkan Yorgancıoğlu, Hasan Taçoy ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, katıldı. Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu, Gençlik Gücü kulüp başkanı Suma Zafer, Göç-Taş Derneği başkanı Salim Piyale ve Göçmenköy Spor Kulübü başkanı Ersan Karataş da geceye  katılanlar arasındaydı. Seniha Kanatlı’nın sunuculuğunu yaptığı gecenin açılış konuşmasını Ahmet Ersöz yaparken, Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı tarafından yapıldı. Bu arada Süper Lige yükselen Taşkınköy Darts takımı kazandıkları kupayı Taşkınköy Spor Kulübü başkanı Ahmet Ersöz’e sundular.

Geceye katılanlar Burçin Kahraman’ın şarkıları ile güzel vakit geçirirlerken, Özlem Sultan da geceye renk kattı. Gecede 77 firmadan toplanan 93 hediye de misafirlere çekilen piyangoda dağıtıldı. Bu arada yıllarca Taşkınköy Spor Kulübü’ne hizmet vermiş olan Fadıl Ölçmen’e, Taşkınköy Spor Kulübü başkanı Ahmet Ersöz tarafindan plaket verildi.

Yaşam Haberleri