Lefke Belediyesi, Kıbrıs Türk edebiyatının öncü kadın şairlerinden Neclâ Salih Suphi anısına “Şiir Söyleyişi ve Kitap Tanıtımı” etkinliği düzenleyecek.
23 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Lefke Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte, şairin edebiyatımıza katkıları ve eserleri farklı yönleriyle ele alınacak.
Etkinlikte konuşmacı olarak Ayşe Tural (Emekli Edebiyat Öğretmeni, Şair), Sevil Emirzade (Emekli BRT Spikeri, Tiyatro Oyun Yazarı), Tuncay Çağatay (Emekli Edebiyat Öğretmeni) ve şairin kızı Nilden Eminer yer alacak.
Lefke Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bu anlamlı günde, edebiyatımızın değerli isimlerinden biri olan Neclâ Salih Suphi’yi birlikte anmaktan mutluluk duyacağız” denilerek tüm halk davet edildi.