YABANCI SAYISI DÜŞÜRÜLÜYOR

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği toplantıda aldığı kararları yayınladığı bir genelge ile açıkladı. Süper Lig kulüplerinin 2011-2012 futbol sezonunda olduğu gibi önümüzdeki 2012-2013 futbol sezonunda kadroları

 

 

Süper Lig kulüplerinin kadrolarında ikisi yabancı biri TC uyruklu toplamda üç futbolcu bulundurma zorunluluğu bu sezon da devam edecek. 2013-2014 futbol sezonunda bu sayı ikiye düşürülecek

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği toplantıda aldığı kararları yayınladığı bir genelge ile açıkladı.

Süper Lig kulüplerinin 2011-2012 futbol sezonunda olduğu gibi önümüzdeki 2012-2013 futbol sezonunda kadrolarında en çok 3 yabancı futbolcu bulundurabilecekleri, bu oyuncularından en az 1 tanesinin Türkiye Cumhuriyeti uyruklu olma zorunluluğunun uygulanmasına karar verildi. Bu uygulamanın 2013-2014 futbol sezonu için sadece 2 olarak uygulanacağı belirtildi.

 

U15 TRANSFER DÖNEMİ

TAMSU U15 Ligi ara transfer döneminin tüm gruplar için 11-14 haziran tarihleri arasında olacağı belirtilen genelgede 16 haziranda ikinci devreye devam edileceği, A grubunun hiç ara vermeden B,C, D ve E gruplarının fikstürlerinde 1 haftalık ara verilmesine karar verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Arşiv Haberleri