SPOR VE MEDYA KONUŞULDU

Yakın Doğu Üniverstesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nun (BESYO) öğrencilerine yönelik düzenlediği “Medya ve Spor” konulu seminer dün, YDÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. BESYO bölümü öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda spor gazeteciliği tartışıldı

 

 

 

YENİDÜZEN Gazetesi Spor Servisi Şefi Burhan Gürkan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde “Spor Gazeteciliğinde Etik Değerler, Çalışma İlkeleri, Prensip ve Teknikler”, “Spor Gazetecilerinin Sorunları, Nedenleri ve Çözüm Yolları” ve “Sporun Pazarlanmasında Medyanın Rolü” başlıkları tartışıldı

 

Yenidüzen Spor Servisi

 

Yakın Doğu Üniverstesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nun (BESYO) öğrencilerine yönelik düzenlediği “Medya ve Spor” konulu seminer dün, YDÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

BESYO bölümü öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği panele konuşmacı olarak  KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz, YENİDÜZEN Gazetesi Spor Servisi Şefi Burhan Gürkan, Havadis Gazetesi Spor Servisi Şefi Mustafa Özsoy, Haberdar Gazetesi Spor Servisi Şefi Raif Özgüren ile Kıbrıs Gazetesi Spor Servisi Şefi Songuç Kürşad katıldı.

Moderatörlüğünü Emine Kasapoğlu ile Hasan Şentürk’ün yaptığı seminerde Yöneticilik Bölümü Başkanı Uzman Togay Uluer de yer alırken, ilk konuşmayı KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz yaptı ve spor gazeteciliği deneyimlerini anlattı.

 

ÖĞRENCİLER İLGİ GÖSTERDİ

Bölüm öğrencilerinin ilgi gösterdiği seminerin ilk bölümünde gazetelerin spor Şefleri “Spor Gazeteciliğinde Etik Değerler, Çalışma İlkeleri, Prensip ve Teknikler”, “Spor Gazetecilerinin Sorunları, Nedenleri ve Çözüm Yolları” ve “Sporun Pazarlanmasında Medyanın Rolü” başlıkları altında salona gelen öğrencilere bilgilerini aktardılar. Seminerin ikinci bölümünde öğrenciler Spor ve Medya ilişkisinde merak ettikleri konularda konuşmacılara sorular yönelttiler.

 

 

 

 

 

 

 

Arşiv Haberleri