RESMEN SARI KIRMIZI

Çetinkaya’nın Yenicami’den 80 bin TL karşılığında kadrosuna kattığı Erdinç Börekci dün kendisini sarı kırmızılı yapan imzayı Futbol Federasyonu’nda attı. Erdinç’in imzası esnasında Çetinkaya yöneticileri Mehmet Aközer ve Erhan Soyk

 

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

 

Çetinkaya’nın Yenicami’den 80 bin TL karşılığında kadrosuna kattığı Erdinç Börekci dün kendisini sarı kırmızılı yapan imzayı Futbol Federasyonu’nda attı. Erdinç’in imzası esnasında Çetinkaya yöneticileri Mehmet Aközer ve Erhan Soykut Federasyon’da yer aldı.

Bilindiği gibi sezonun tamamlanması sonrası Yenicami, Erdinç’i satış listesine koymuş, geçtiğimiz hafta içerisinde de Çetinkaya ile Yenicami arasında yapılan görüşmeler sonrasında futbolcunun tranferinde anlaşma sağlanmıştı. Çarşamba gününden itibaren takım ile çalışmalara katılan Erdinç, dün attığı imza ile resmi olarak artık Çetinkaya futbolcusu oldu.

Arşiv Haberleri