5’inci Pulya Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası tamamlandı
Pepsi Twist, Menekşeli Ltd. ve Cemer Su’nun sponsorluğunda düzenlenen 20 yaş altı plaj voleybol turnuvasında kızlarda Sıla – Merve, erkeklerde Kemal – Ahmet çifti birinci geldi
Yeni Boğaziçi Belediyesi tarafından organize edilen 5’inci Pulya Festivali’nde yer alan etkinliklerden Plaj Voleybol Turnuvası tamamlandı.
Ektam Kıbrıs Ltd.’in Pepsi Twist markası ile ana sponsorluğunda Menekşeli Ltd. ve Cemer Su’nun yan sponsor olduğu 20 yaş altı plaj voleybol turnuvasına 10 kız ve 6 erkek takım katıldı. Gün boyu devam eden turnuvada sporcular sahada galip gelebilmek için ter dökerken, Pepsi Twist firmasının düzenlediği twist dans yarışmaları turnuvaya ayrı bir renk kattı.
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara Belediye Başkanı Cemal Biren, KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Ektam Kıbrıs Ltd. Pazarlama Müdürü Bülent Kılıçoğlu, Metin Menekşeli, Osman Eryıldız ve Organizasyon Basın Sorumlusu Sedat Kılıç takdim edildi.
Turnuvada ilk üçe giren sporcular şöyle:
Kızlar
1.Sıla – Merve
2.Müjgan – Çisem
3.Yağmur - Almıla
Erkekler
1.Kemal – Ahmet
2.Ekrem – Osman
3.Serhan - Ahmet