Yeni Boğaziçi Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 5’ncisi düzenlenen Pulya Festivali’nin spor etkinliklerinden birisi olan masterler futbol turnuvası sona erdi.
Turnuvanın son gününde önce Mağusa ile Yıldırım masterleri 3-4’ncülük karşılaşması için mücadele etti. Karşılaşmada rakibine 2 – 1’lik üstünlük sağlayan Mağusa masterleri turnuvanın 3’üncüsü oldu.
FİNAL KARŞILAŞMASI
Final maçında ise Lefkoşa ve Yeni Boğaziçi masterleri mücadele etti. Normal süresi 2 – 2 sona eren karşılaşmanın ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda rakibine 4 – 3 üstünlük sağlayan Yeni Boğaziçi masterleri turnuvayı ard arda 2’nci kez kazanmış oldu.
Turnuva sonunda takımlara kupalarını Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Cemal Diren ve Belediye Meclis üyeleri takdim etti.